TISK

Glavna tiskarska dejavnost podjetja je tampotisk. V sodelovanju z zunanjenimi partnerji pa poskrbimo da tako rekoč pokrivamo vso tiskarsko paleto storitev. Za vse tiskovine nudimo grafično oblikovanje. V podjetju strmimo k temu, da stranka dobi več kot pričakuje, da tiskovine dostavimo v dogovorjenem roku in da je kvaliteta boljša od končne cene. Tiskovine vam dostavimo osebno, po pošti ali pa pridete sami in tako navežemo osebni stik. Osebni stik je to kar šteje.

 

 

TAMPOTISK

Tampotisk je tiskarska tehnika, pri kateri se preko tako imenovanega tampona barva prenese iz klišeja na tiskanec. Tampotisk omogoča visoko ločjivost, omogoča natančen odtis tudi zelo majhnih motivov. V našem podjetju uporabljamo zaprti tip tiska, to pomeni da je barva med tiskom hermetično zaprta, to pa zagotavlja da je prvi odtis enak zadnjemu tudi pri večjih serijah. Velikost tiska pri nas je do 90x90mm. Imamo enobarvni stroj, dvobarvni stroj ter trobarvni z rotacijsko mizo ter plamenenjem. 

Tiskamo lahko na pisala, vžigalnike, strgala za led, rokovnkike, manjše artikle, kovino, les, steklo, usnje, umetne materiale, PVC. Nekatere materiale moramo predhodno plameniti, spet drugi pa potrebujejo fiksacijo z temperaturo.

 

 

DIGITALNI TISK

Digitalni tisk je primeren za tisk manjših naklad. Prednost digitalnega tiska je cenovno ugodno tiskanje manjših naklad (tja do 3000 kos), hitra izdelava končnega izdelka, preprosta personalizacija posameznih tiskovnin. Tiskamo neposredno iz datoteke, brez predhodne montaže iz izdelave filmov. Tiskamo lahko na vse vrste papirja mat, sijaj, brezlesni, prosojnice, samolepilni.

Tiskmo lahko skoraj vse: vizitke. letaki, dopisni listi, kuverte, zgibanke, vabila, diplome, katalogi, prospekti, vstopnice, razglednice, ceniki, nalepke, avtografika, itd.

 

 

OFFSET TISK

Offset tisk je primeren za tisk večjih naklad. Višja kot je količina tiskovin, nižja je cena posameznega izvoda. V offset postopku tiska ni visokih temperatur, zato lahko tiskmamo na širok izbor papairja različnih kakovosti in izdelujemo najrazličnejše izdelke.

 

 

VELIKOFORMATNI TISK

Velikoformatne tiskovine lahko tiskamo do 160 cm širine. Primeren je za zunanjo kot notranjo rabo. Za zunanjo rabo priporočamo dodatno UV zaščito z laminiranjem tiskovim. Uporabljamo barvne folije, print folije, laminacija.